Thursday, 16 January 2014

contoh rancangan pengajaran mingguan pendidikan islam pendidikan khas

ramai yg tanye saye pasal contoh rancangan pengajaran mingguan bagi subjek pendidikan islam untuk pendidikan khas..erm..sebenanrnye mase praktikum saye buat dari minggu ke 9 sebab terlupe nak buat..hahaha..

so saye ade 4 je la contoh RPM ni..minggu 9,10,11,12....jadila..nasib baik mase tu lecturer x kisah...lecturer saye baik..hehehehe

k ni die rancangan pengajaran mingguan pendidikan islam pendidikan khas minggu ke9

ni rancangan pengajaran mingguan minggu ke10

rancangan pengajaran mingguan minggu ke11

rancangan pengajaran mingguan minggu terakhir..seronok time ni sebab da nak habis praktikum..lege rase..cam nak demam da buat rph...@_@
ni je la yg saye dapat share RPM..simple je..

suruh murid tangkapkan gambar..pandai jugak dorg ni tgkp..berebut2 nak tgkapkan..hehe..alamak..muke lisa terpotongla..@_@

No comments:

Post a Comment