Thursday, 5 December 2013

LIA HOMESTAY murah di sekinchan

memandangkan kenduri-kendara banyak time cuti sekolah camni,homestay memang sangat laku lagi2 on weekend..rezeki..hehe..selain homestay family saye di KUALA SELANGOR (boleh klik di sini) terdapat 2 unit lagi homestay family saye di SEKINCHAN..baru siap decorate sepenuhnye^^

homestay ini hanya RM150 sehari semalam!!homestay di sekinchan ini dilengkapi 
2 bilik tidur dan 1 bilik air&tandas yang berasingan
sebanyak 2 unit homestay di sekinchan..sebenarnye ade 4 unit rumah..tapi 2 unit rumah yang di tengah tu abah saye jadikan rumah sewa..di corner lot kiri dan kanan tu yg abah saye buat homestay..
yg penyewa sorang tu mama saye cakap macam muke ari wibowo ok^^

ok jom kite tengok homestay yang pertama..RM150 sehari semalam
homestay ini terletak di parit 8 sungai leman,sekinchan,selangor..tepi jalan utama kuala selangor-sabak bernam..30 minit dari kuala selangor,15 minit ke sungai besar,30 minit ke sabak bernam 

jom tengok BILIK TIDUR UTAMA

bilik tidur utama ini dilengkapi;
- aircond
- katil queen size
- bantal 2 biji
- selimut
- tuala
- almari+hanger
- peralatan solat (sejadah,telekung,buku yaasin)

BILIK TIDUR KEDUA
bilik ini dilengkapi:
- aircond
- katil queen size
- bantal 2 biji
- selimut
- tuala

ni pule RUANG TAMU

ruang tamu dilengkapi:
- televisyen
- set sofa
- kipas
- majalah 

bahagian DAPOR

dapor dilengkapi:
- peti ais
- kipas
- meja makan
- pemanas air
- dapor gas
- kuali,periuk
- pinggan mangkuk
- gula,teh,nescaffe3in1,air mineral sebotol

TANDAS & BILIK AIR yang berasingan

ni pule homestay yang ke-2..kalau family ramai campur gn sedare mare lagi bolehla sewa 2 biji homestay ye..same juge harge..RM150 sehari semalam..design dalam pun same..cume warne sofa je lain^^

BILIK TIDUR UTAMA

bilik tidur utama ini dilengkapi;
- aircond
- katil queen size
- bantal 2 biji
- selimut
- tuala
- almari+hanger
- peralatan solat (sejadah,telekung,buku yaasin)

BILIK TIDUR KEDUA
bilik ini dilengkapi:
- aircond
- katil queen size
- bantal 2 biji
- selimut
- tuala

RUANG TAMU
saje saye nak bergambar jap..malam ni nak tido sini la..hehe
ruang tamu dilengkapi:
- televisyen
- set sofa
- kipas
- majalah


DAPOR

jag xde air..haha

dapor dilengkapi:
- peti ais
- kipas
- meja makan
- pemanas air
- dapor gas
- kuali,periuk
- pinggan mangkuk
- gula,teh,nescaffe3in1,air mineral sebotol

TANDAS & BILIK AIR yang berasingan

pemandangan menghala ke jalan besar..keselamatan insyaallah terjamin sebab rumah jiran2 dekat^^rumah family saye pun dekat je..x sampai 2 minit naik kereta
kawasan lapang depan homestay tu pun insyaallah abah saye akan bina homestay juge..masih di dalam perancangan..so,sebelum tu bolehla dijadikan padang bola..haha...

EXTRA!!
- toto 1 unit (boleh ditambah mengikut keperluan TANPA caj tambahan)

**mengikut stok**

HOMESTAY MURAH SEKINCHAN!
hanya RM150 sehari semalam!!!

BERMINAT??sila hubungi saye, LIANA ;) mama dengan abah saye pun boleh juge ;)
LIANA : 013-3746589
US.ROSLI : 019-3151416
UST.ASIAH : 019-4154165

**kalau nak homestay murah saye di kuala selangor boleh klik di SINI

13 comments:

  1. Assalamualaikum.. homestay untuk disewe tu masih kosong lagi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..nak bape hb ye?rm150 sehari semalam

      Delete
    2. Umah utk disewa bayar bulan2 ada tak

      Delete
    3. x de..due2 rumah sewa tu da ade penyewa... ;)

      Delete
  2. Salam, ade kosong lg x untuk hr jumaat mlm?

    ReplyDelete
  3. wsalam..maaf..da ade org tempah..terima kasih.. ;)

    ReplyDelete
  4. Ade x rumah utk disewa

    ReplyDelete
  5. As Salam, Sya brcadang nk tempah homestay ni pada 8 disember 2014 (checkin) dn kluar pada 9 disember 2014 (check out) ada kekosongan lagi dan brapa RM Semalam ya? TQ (nizam)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslam...ye masih kosong..sori saye lambat reply mesej ;)

      Delete
  6. Assalamualaikum ustazah... jika sy ingin tnya pasal 2 unit rumah yg dijadikan rumah sewa yg berdekatan dengan homestay ni.., saya kene contact siapa ye..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..maaf..kedua2 rumah da ade penyewa ;)

      Delete
    2. salam, okay,, terima kasih ustazah ^_^

      Delete
  7. assalamualaikum...untuk hari ni ade kosong tak area skinchan

    ReplyDelete