Monday, 22 April 2013

tamat praktikum!!!hhhoooorrrraaaayyyy!!!

17 april da habis praktikum!!yeaaayy!!eh belum sbenarnye..kalau nak diikutkan 19 baru habis..tapi disebabkan lec dtg 17 untuk last observe bersame kire da habis la tu..hehe..lege...sepanjang 12 minggu ni kepale pon da poneng nak wt rph..rase kalau kene tambah praktikum seminggu lagi boleh mabuk rph..haha..x sanggup da nak mengadap rph praktikum..nanti korang rasela sendiri ye pd junior2..hehe

rancangan pengajaran mingguan untuk minggu yang terakhir...sebenarnye RPM ni la paling malas nk wt..padahal senang je...mase praktikum ni yg mesti ade rancangan pengajaran tahunan, rancangan pengajaran harian dan x lupe gak rancangan pengajaran mingguan..

rancangan pengajaran mingguan ni kire macam isi pelajaran yg kite nak ajar dalam minggu tu sahaja..ni contoh saye punye RPM

di bawah ni adalah saye punye fail portfolio yg ade segale jurnal n report n segale aktiviti semasa praktikum dan juge fail lembaran kerja..
segalanya tinggal kenangan...sebab lecturer minte kt saye untuk dijadikan contoh pade junior akan datang..hehe...hanye gambar yang tinggal kenangan..eh tetibe sedih lak ayat...haha




ni fail RPH saye yang da tebal n x muat da...ni lec minte jugak..tapi saye sayang nk bagi yg ni sebb tahun depan nk refer ngajar senang...hehe

hari tu kitorang hidangkan lec dgan nasi kerabu berlaukkan telur masin, keropok n daging goreng..lec memang suke la dapat makan nasi kerabu sedap ni...hehe...x sempat nk amik gambar nasi...ni bekas2 yg da licin je dapat amik..

lec sedang melihat2 hasil projek praktikum yg kitorg wt.....
leganya da habis praktikum...bes sgt2!!!!hoooreeeyyy!!!!!!!kepade bakal2 junior yg bakal posting thun depan good luck ye korang..;)

2 comments:

  1. salam liana, bleh sy tau praktikum sebenarnya ada bape fail yg kita perlu ada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam...maaf lambat..seminggu saye xde internet..erm..depend pd lecturer yg observe kite praktikum..kene bincang dgan lec..macam saye ade 3 fail..1)fail rph 2)fail jurnal praktikum 3)fail lembaran kerja murid..rph saye wt fail sebb ipg saye x sediakan buku

      Delete